Raspisan natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj

Natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj

Natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj
Ove godine, kao i proteklih 5 godina Savjet za zelenu gradnju u suradnji s Hrvatskom udrugom proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, ponovno raspisuje natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj.

 
Natječaj je otvoren do 31.10., a mogu se prijaviti svi koji su u prethodnom razdoblju doprinijeli zelenoj gradnji i održivom razvoju.

Ove će nagrade biti priznanja za izvrsnost i postignuća na području zelene gradnje i održivog razvoja, a namijenjene su pravnim ili fizičkim osobama, stručnjacima za zelenu gradnju i održivi razvoj zaposlenim u tvrtkama, javnom sektoru, nevladinim udrugama i agencijama te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja.

HUPFAS i HRVATSKI SAVJET ZA ZELENU GRADNJU raspisali Natječaj za Godišnje nagrade

Cilj nagrada je podizanje ugleda struke u široj i stručnoj javnosti, promicanje izvrsnosti na području zelene gradnje i održivog razvoja, stalno unapređenje načela dobrog poslovanja i cirkularnog gospodarstva, a sve u cilju očuvanja okoliša i održivog razvoja u Republici Hrvatskoj.

Prijaviti se mogu sve pravne i fizičke osobe iz Hrvatske koje su se od 1. listopada 2019. godine do datuma završetka natječaja u godini u kojoj se dodjeljuje nagrada istaknule na području zelene gradnje i održivog razvoja.

Više o prijavama možete pročitati ovdje.


HUPFAS i HSZG logotipi