Renovirajmo Europu!

Renovirajmo Europu!

HUPFAS

Adrian Joyce, direktor kampanje RENOVATE EUROPE svima nama obratio se sljedećim riječima i pozvao na sudjelovanje na HUPFAS-ovu panel diskusiju, između ostalih.

Evo njegovih riječi:

Ljetni su mjeseci iza nas. Mnogi Europljani zabrinuti su krizom na istoku i kako će to utjecati na energetske zalihe ove zime. Iz ranijih godina znamo da je to sasvim osnovana zabrinutost. Stoga se političari trude sastaviti energetsku politiku koja će se moći nositi s eventualnim nestašicama energenata. Žalosno je da trenutne politike gotovo potpuno ignoriraju ogromne mogućnosti uštede energije zatočene u postojećim zgradama - ambiciozne programe obnove diljem Europe. Zar ćemo propustiti još jednu priliku za pokretanje gospodarstva?

Nastavljajući se na prošlogodišnje uspjehe i pružajući dugoročna i održiva rješenja za energetsku neovisnost Europske Unije, četvrto izdanje Renovate Europe Day (REDay) u Briselu 5. studenog ove godine usmjeriti će se na 'Osiguravanje energije za budućnost kroz ambiciozne obnove zgrada'. Pridružite nam se i na nacionalnim događajima u Italiji, Grčkoj, Francuskoj ili Hrvatskoj!

Adrian Joyce,
Direktor kampanje RENOVATE EUROPE

REDay 2014